Olympic Sportswear? 


Ben je op zoek naar hoogwaardige sportkleding waarmee je optimaal kunt presteren? Dan ben je bij Olympic Sportswear aan het juiste adres! Onze collectie biedt sportkleding van topkwaliteit voor alle teamsporten, zoals voetbal, basket, volley, handbal, en vele andere, maar ook individuele sporters kunnen zich in Olympic kleden.  Zo biedt onze collectie een breed scala aan trainingen, sweaters, polo en shirts in clubkleuren en maten, zodat je altijd de juiste pasvorm kunt vinden.

Onze sportkleding is gemaakt van ademende stoffen en vochtregulerende technologieën, om altijd koel en droog te blijven tijdens het sporten.  Hiervoor werken we samen met professionele sporters en sportteams om onze producten voortdurend te verbeteren en up-to-date te houden.

Olympic Sportswear is dé keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, functionele en duurzame sportkleding. Bekijk onze collectie vandaag nog en ontdek zelf waarom we de beste zijn!   Onze online shop biedt een gemakkelijke en veilige manier om de collectie te bekijken of neem anders een kijkje in onze online catalogen van dit seizoen.   

Heb je echter ooit al gedroomd van een volledig gepersonaliseerde kledingcollectie die speciaal voor jouw club is ontworpen en met jullie clublogo en kleuren? Zo ja, dan hebben wij goed nieuws voor jullie! Olympic sportswear is dé partner om deze collectie voor jullie te maken

Onze collectie bevat alles wat jullie nodig hebben om jullie club te vertegenwoordigen, polo's, t-shirts, sweaters, jassen en nog veel meer. Elk kledingstuk is gemaakt van hoogwaardige materialen en een comfortabele fitting en kan voorzien worden van jullie clublogo en kleuren, zodat jullie er altijd herkenbaar uitzien. Dit kan met simpel drukwerk maar ook veel professioneler in de productie zelf.

We begrijpen dat jullie club een belangrijke rol speelt in jullie leven en we willen graag helpen om deze band te versterken door middel van onze hoogwaardige kleding. Een volledig gepersonaliseerde collectie kan in samenspraak met jullie ontworpen worden om de unieke identiteit van de club te weerspiegelen en om ervoor te zorgen dat jullie clubleden er stijlvol en professioneel uitzien tijdens alle clubactiviteiten.  We zijn ervan overtuigd dat onze collectie jullie club een professionele uitstraling zal geven en tegelijkertijd het gevoel van verbondenheid en saamhorigheid zal vergroten.

Wacht niet langer en laat jullie club - zowel klein als groot - stralen met een gepersonaliseerde clublijn, betaalbaar en toch kwalitatief hoogstaand. Neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om met jullie samen te werken en jullie club nog succesvoller te maken dan ooit tevoren!