Wat is sublimatie en wat zijn de voordelen ? 

Sublimatie is een techniek waarbij hittegevoelige inkt wordt gebruikt om een volledig gepersonaliseerd design over te brengen op een stof. In dit design zijn de clubkleuren, alle sponsorlogo’s, nummering en zelfs namen inbegrepen. Deze techniek is bruikbaar voor verschillende vormen van textiel zoals shirts en shorts, trainingen, polo’s, maar ook sjaals, vlaggen, neckwarmers, ...

Wat zijn de voordelen? 

  1. Kwaliteit: Sublimatie levert over het algemeen een hogere beeldkwaliteit op dan andere drukmethoden, zoals zeefdruk of transferdruk. Dit komt omdat sublimatie inkt in de vezels van het materiaal doordringt, in plaats van erop te liggen, wat resulteert in heldere, levendige kleuren en scherpe details.

  2. Duurzaamheid: Sublimatie is zeer duurzaam en bestand tegen slijtage en vervaging. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen zoals sportkleding, bedrijfskleding en promotionele artikelen die regelmatig worden gewassen of blootgesteld aan de elementen.

  3. Gemak: Sublimatie is een relatief eenvoudig proces dat snel kan worden uitgevoerd met de juiste apparatuur. Dit maakt het ideaal voor kleine ( min 10 stuks ) tot middelgrote productie runs en maakt het gemakkelijk om gepersonaliseerde artikelen te produceren.

  4. Milieuvriendelijkheid: Sublimatie is een milieuvriendelijke drukmethode, omdat er geen chemicaliën worden gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. De sublimatie-inkten zijn op waterbasis en worden tijdens het proces omgezet in gasvormige toestand, waardoor er geen afval of reststoffen achterblijven.

  5. Made in Italy : alle printdocumenten worden aangemaakt in Italië en geproduceerd in Europa waardoor de ecologische voetafdruk tot een minimum herleidt kan worden en zeer korte levertermijnen van gemiddeld 4 weken mogelijk zijn.  
  6.  Personalisatie: Sublimatie kent werkelijk geen grenzen in het design, gebruik van kleuren, schaduwen, logo's ea ...
  7. Prijs: de prijs van sublimatie ligt vast en is totaal onafhankelijk van het aantal kleuren, design, aantal sponsors, namen en nummering, dus een volledige personalisatie zonder enige meerprijs. 


Olympic Sportswear is sinds jaren gespecialiseerd in het sublimatieproces.       Wij zoeken samen met u naar een eigen ontwerp voor uw ploeg, in de kleuren van de club, met de logo’s van uw sponsors, met nummering, eventueel zelfs namen en dit voor zowel dames als heren en dit alles voor één vaste prijs.  Wij helpen u doorheen het hele proces! Voetbal, basketbal, volleybal, beachvolley, rugby, handbal, atletiek, motocross, …. alle sporten zijn mogelijk. Maar sublimatie is ook mogelijk voor verenigingen of ondernemingen die zichzelf klassevol willen profileren met gepersonaliseerde t-shirts, polo’s, hoodies, tassen, sjaals, … 

Niets is onmogelijk!


Faites votre choix parmi notre offre ici 

Si vous ne trouvez pas le bon modèle ou si vous cherchez autre chose, veuillez nous contacter. Nous sommes heureux de vous aider!

CONTACTER NOUS

Football


Tissu traditionnel

Tissu Spandex (slim fit)

1.Homme
2.Famme


Basket


Basket Set

Reversible Set

Shootingshirt


Volley & Handball 


Volleybal man

Volleybal vrouw

Beachvolley

Handbal man

Handbal vrouwFléchettes


Polo

T-shirt

Sweat à capuche

...Divers


Rugby

Running

Petanque

Padel

...

100%
Customizable design

All-in price
(design, numbers, ... )

Production time max.
4 weeks after final approval

Already available
from 10 pieces

100%
Made in Italy

No restrictions
for sizes per order

Available in short
and long sleeve

First proposal
in only 24h

Contact us
for more details