Odoo CMS - een grote afbeelding

Waar het bloed niet kruipen kan ....

 

 40 Jaar geleden begon de Familie Lismond met de verkoop van de iconische Mäser souspulls. Welke ski liefhebber kent niet het souspulletje met de kleine M op de kraag. Er is echter een tijd van komen en van gaan en ook de tijd van Mäser was gekomen. 

Echter het bloed kruipt waar het niet gaan kan... en toen ze jaren later het aanbod kregen om terug te keren naar de roots, hebben ze dan ook niet lang getwijfeld. Als agent/distributeur van echte topmerken zoals Spyder, Ziener, Alpina, UYN, West Scout en als laatste nieuwe aanwinst ook Merrell is Olympic een gevestigde waarde voor de Belgische sportvakhandel en ski- en sportliefhebber in het algemeen: hiking, trail-run, running,  bike, ski, yoga,.... We are Wild!

Klik en ontdek onze collecties van het huidige seizoen. 

ALPINA

ALPINA inspireert met top ski- en fietshelmen, sport- en skibrillen. Sinds 1980 zet het familiebedrijf uit Sulzemoos mee de trends uit op het gebied van design, mode en lifestyle in de ski-accessoires. Samen het plezier van sport kunnen beleven door creatieve en innovatieve oplossingen en geavanceerde technologieën - dat is de focus van Alpina's boodschap. Zodat iedere sporter zich volledig op zijn of haar moment kan concentreren.

Het "Made in Germany" staat garant voor een top product en service!

MERRELL

Het begon allemaal in '81 toen Randy Merrell zijn eerste paar gepersonaliseerde cowboylaarzen uitbracht onder de Merrell naam. Niet lang daarna besloot hij zijn ervaring te gebruiken om zo de beste wandelschoenen op de markt te brengen.
Van de allereerste gepersonaliseerde wandelschoenen tot de laatste productinnovaties, Merrell maakt alle producten met de volgende vier kernwaarden in het achterhoofd: Comfort, Duurzaamheid, Design en Veelzijdigheid. Het gaat allemaal om grenzen doorbreken en genieten van het buitenleven.

SPYDER

In  de loop van de decennia is het merk Spyder synoniem geworden voor hoogwaardige skikleding: op de piste en off-piste, ski en lifestyle, van de passie van het  USA skiteam tot het pure plezier dat jij en je gezin willen beleven in alle omstandigheden. 

Spyder is geworteld in een passie voor skiën als vrijwel geen ander merk. Spyder heeft altijd gelijke tred gehouden met de voortdurende ontwikkeling van de skisport door nauw samen te werken met wereldberoemde atleten. Reeds enkele jaren werkt Spyder samen met toplabels zoals Gore-tex en Primaloft voor alle jassen van de dames en heren collectie: een ijzersterk trio!

UYN

“To UYN” betekent meer dan “winnen”: het betekent je grenzen testen, je doelen bereiken en ze overstijgen, elke dag nieuwe motivatie vinden. Hiervoor heb je alle hulp nodig die je kan krijgen. 
UYN garandeert - door zijn leidinggevende plaats in de ontwikkeling van functionele sportkleding - maximale prestaties met uitstekend comfort, de beste materialen en de meest verfijnde functies. Dankzij het uitgebreide assortiment kan UYN een zeer breed doel bereiken. Amateur- of professionele atleten, olympische kampioenen, wielrenners, hardlopers en skiërs: ze kiezen allemaal voor UYN-kwaliteit.

ZIENER

Het Beierse familiebedrijf ZIENER werd in 1946 in Oberammergau opgericht en ontwikkelt sindsdien technisch innovatieve sporthandschoenen en sportkleding voor skiën, langlaufen, toeren en in de zomer voor mountainbiken en wielrennen. 

Met de bedrijfsfilosofie "Made by Pros" onderstreept ZIENER haar intentie om in nauwe samenwerking met topsporters sterke producten te ontwikkelen voor alle winter- en fietssportliefhebbers.

WEST SCOUT

Reeds jaren brengt West Scout zeer modieuze skipakken in Italiaans design voor echte skiliefhebbers en de lovers van de après-ski en dit zowel voor dames, heren als kinderen. Top kwaliteit, Italiaanse fitting en een prachtige look aan verrassende prijzen.