Ken je de voordelen van sublimatie al ...

 Sublimatie is een techniek waarbij hittegevoelige inkt wordt gebruikt om een volledig gepersonaliseerd design over te brengen op een stof. In dit design zijn de clubkleuren, alle sponsorlogo’s, nummering en zelfs namen inbegrepen. Door inwerking van hitte wordt de inkt gasvormig, waarna hij zich zal hechten aan specifieke materialen. Aangezien de inkt deel gaat uitmaken van de structuur van het materiaal, vervagen de beelden niet en vertonen ze geen scheurtjes, zelfs niet na meerdere wasbeurten. Deze techniek is bruikbaar voor verschillende vormen van textiel zoals shirts en shorts, trainingen, polo’s, maar ook sjaals, vlaggen, neckwarmers, ...

 

 

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

VOETBAL, VOLLEY, HANDBAL, 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

BASKET

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

EN VEEL MEER


Olympic Sportswear is sinds jaren gespecialiseerd in het sublimatieproces. Wij zoeken samen met u naar een eigen ontwerp voor uw ploeg, in de kleuren van de club, met de logo’s van uw sponsors, met nummering, eventueel zelfs namen en dit voor zowel dames als heren. Wij helpen u doorheen het hele proces! Voetbal, basketbal, volleybal, beachvolley, rugby, handbal, atletiek, motocross, …. alle sporten zijn mogelijk.  Maar sublimatie is ook mogelijk voor verenigingen of ondernemingen die zichzelf klassevol willen profileren met gepersonaliseerde t-shirts, polo’s, hoodies, tassen, sjaals, … Niets is onmogelijk!


“Wij zijn een klein veteranenclubje VK Bautershoven.  Ondanks het feit dat we een klein clubje zijn, werden we op een professionele manier geholpen.  Maatwerk schrikt dit bedrijf niet af. Bedankt voor de service Olympic Sportwearteam!”

Axel Demaret VK Bautershoven

“In naam van mijn ploeg de White Stripes  wil ik zeggen: top kwaliteit van shirts.

Zij maken jouw shirts hoe jullie het willen,

Echt goed en snel.”

Alessio Elen White Stripes

Wil je graag meer info? 

Klik hier of ...